27.02.2013 13:51

Jsi opravdu zamilovaná? :)

Nejsi si jistá, jestli tě miluje? Všímej si detailů! Ukážou ti, jaké city k tobě chová. Stačí, aby splňoval aspoň 3 body z 5, abys věděla, že to s tebou myslí vážně!Po




 

Pohledy

Nespustí z tebe oči. Pořád tě nenápadně pozoruje, zvlášť tehdy, když si myslí, že ho nevidíš. Kouká ti na pusu, když mluvíš, sleduje každé tvoje gesto, a když odcházíš, pozoruje tě, dokud mu nezmizíš z dohledu. Často zachytíš jeho pohled, jak na tebe upřeně zírá.

Úsměvy

Když tě vidí, usměje se. Rozzáří se mu obličej, zvětší se mu oční zorničky a neustále se usmívá. Je to tím, že je s tebou rád a pouhá tvá přítomnost ho naplňuje radostí. Většinou si taky neodpustí vtípky – často dvojsmyslné. A je to taky naopak – když odcházíš, je zamlklý a bez nálady.

Slovíčka

S klukama na sebe pokřikují „ty vole“ a různé jiné nadávky, ale jakmile se objevíš ty, nedovolil by si říct ani jednu vulgaritu. Oslovuje tě zdrobněle a nemá problém okomentovat, že sluníčko svítí. Kladně hodnotí všechno, co řekneš, a směje se tvým vtipům.

Doteky

Nenechá si ujít příležitost k tomu, aby se tě jakoby „omylem“ dotknul. Odvážnější týpek tě klidně chytne kolem pasu nebo kolem ramen, když je k tomu vhodná příležitost – samozřejmě „jen“ ze srandy. Jasným znakem, že tě fakt chce, je i zvedání sukně nebo plácání po zadku – k tomu se ale odváží jen ti nejvíc suverénní kluci.

SMSky

Píše ti sám od sebe, aniž by se ptal na něco konkrétního. Kluci jsou v tomhle trochu neohrabaní, a proto se nediv, že ti třikrát za den napíše SMSku bez toho, aby něco určitého chtěl. Už ti to sice může připadat trochu divné, ale on to dělá jen proto, aby s tebou byl stále v kontaktu.

 

—————

Zpět


Kontakt

Mezi námi děvčaty