27.02.2013 13:49

Mýty o klucích

O klucích se toho vykládá hodně, ale některý věci jsou úplně mimo mísu. Martin chtěl uvést na pravou míru, jak to kluci vlastně mají :)

Co se říká: Když tě pozveme na rande, automaticky to znamená, že s tebou chceme chodit.
Jak to fakt máme: Je mi líto, holky, ale tak to není. Potkáme super kočku a pozveme ji na schůzku. Chceme ji líp poznat, ale neznamená to, že s ní chceme hned chodit.


Co se říká: Nejsme drbny a nepomlouváme.
Jak to fakt máme: V tomhle případě se musím přiznat, je to úplně naopak a zvlášť co se holek týče, jsme hrozně ukecaný. S klukama většinou slečny, co nás zaujmou, prodiskutujeme skrz naskrz.


Co se říká: Toužíme po sexy roštěnkách.
Jak to fakt máme: Neboj, to je blbost. Líbí se nám milé a sympatické holky, které mají své osobní kouzlo. Nepotřebujeme žádnou sexbombu, na kterou bude každý koukat. Nejhorší jsou vulgární holky. To fakt ne!


Co se říká: Na rande se nijak moc neupravujeme. Jdeme prostě tak, jak jsme.
Jak to fakt máme: Neradi to říkáme veřejně, ale jsme na tom možná ještě hůř než většina z vás. Před randem se sprchujeme, holíme, voníme, převlíkáme... Může to trvat i hodiny!


Co se říká: Líbí se nám jedině velká prsa.
Jak to fakt máme: Tak jasně že se rádi koukneme na pořádný hrudník, ale doma to mít nemusíme. Možná to pro tebe bude překvapení, ale máme rádi přirozené holky a tvary. Prostě buď, jaká jsi.


Co se říká: Kašleme na romantiku.
Jak to fakt máme: Tohle je individuální, ale spousta z nás je skrytejch romantiků. Ovšem jen s holkou, o kterou nám opravdu jde. To pak zbožňujeme večeře při svíčkách, dlouhý procházky i západy slunce.


Co se říká: Nedokážeme být věrní.
Jak to fakt máme: Tak to je největší fáma. Když potkáme tu pravou, žádná jiná holka nás nezajímá. My kluci se totiž dokážeme zamilovat mnohem víc než vy holky a věrnost k lásce prostě patří.

 

—————

Zpět


Kontakt

Mezi námi děvčaty